Online annoncering

online annonceringHB Portaler's kernekompetence er udbud af online annoncering igennem segment baserede Internetportaler der henvender sig til forskellige målgrupper, hvor brugere tilbydes gratis indhold og medvirken til at bidrage aktivt til væksten af portalerne, som alle opfylder de gængse Web 2.0 standarder.

Derigennem kan vores annoncører markedsføre deres produkter, igennem vores medier til den kundegruppe der måtte passe dem bedst og det annonceformat der ønskes. Har man ikke selv kampagnemateriale parat, kan vi også tage os af dette, i form af almindelige bannere såvel som dynamiske (Flash) og andre grafiske elementer som vektor grafik og 3D.

Vi tilbyder en række forskellige reklamekanaler igennem de hjemmesider vi har i vores portefølje, online markedsføring er en omkostnings let måde at markedsføre sit firma og/eller produkter på Internettet.

annoncering

Et use-case-scenario kunne typisk se sådan ud


En bruger besøger en af hjemmeside portalerne, som denne har stærk præference for, under opholdet på siderne bliver brugeren eksponeret for produkter og/eller reklamer der matcher brugerens præferencer.

Klikker brugeren på disse reklamer/links bliver de bragt direkte til forhandlerens hjemmeside og et køb kan realiseres, noget man ikke kan igennem for eksempel trykte medier. Kort sagt er online annoncering den mest effektive og drifts lave form for markedsføring.

HB-Portaler tilbyder annoncører at eksponere deres produkter igennem blandt andet nyhedsbreve, grafiske fremstillinger, tekst reklamer, links og produkt anmeldelser med mere. Kort sagt, kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Læs mere om annoncering online.

Er online annoncering ikke nok for dig og din virksomhed? Så kombiner din online annoncering med søgemaskineoptimering, for optimal effekt af din Internet markedsføring.